Loading...

Predstavujem nové regionálne skupinky

12.01.2024 10:23

Priatelia, na začiatku roku sme začali budovať ďalšie regionálne skupinky, pretože tieto skupinky sa v priebehu minulého roka ukázali ako dobrá cesta pre reHračky. Hračky tu dostanú väčšiu starostlivosť než na eshope (odskúšanie, čistenie), získame fyzické miesto kde je možné predať reHračky aj vyzdvihnúť reHračky. A viac ľudí skrátka odvedie kvalitnejšiu prácu ????.

Predstavujem Vám nové skupinky, ktoré už vystavili do predaja prvé reHračky:

✅ Olomouc: https://www.facebook.com/groups/rehracky.olomouc

✅ České Budějovice: https://www.facebook.com/groups/rehracky.ceskebudejovice

✅ Brno: https://www.facebook.com/groups/rehracky.brno

✅ Pardubice: https://www.facebook.com/groups/rehracky.pardubice

✅ Karlovy Vary: https://www.facebook.com/groups/rehracky.karlovyvary

✅ Jihlava: https://www.facebook.com/groups/rehracky.jihlava

Ďalšie 2 skupinky sú ešte v príprave. S novými skupinkami si teraz dáme na 3 mesiace pauzu. Výnimka by bola, ak by sa prihlásil niekto zo severu, kde nemáme nikoho ... (Liberec, Ústí nad Labem...).

Aktualizovaný zoznam všetkých skupiniek nájdete ako vždy, tu:

https://www.rehracky.online/cms/25630-o-nas-a-jak-to-funguje

Ešte chcem dodať, že o skupinky sa stará Míša Ivančíková, ktorá viedla Táborskú skupinku. Bez nej by som do toho nešiel, pretože je s tým naozaj veľa práce, komunikácie atď.

Aby som to zhrnul, ako to teraz celé funguje. Nevyužité hračky môžete posielať cez spätný kód Zásielkovne 91708906 (platí aj pre Packetu na Slovensku). Takto prídu do Vamberka, ja ich tu triedim a dávam ich na eshop, alebo ich vo veľkých krabiciach posielam skupinkám. Na Vambereckú adresu (do našej centrály :)) môžete poslať hračky aj akokoľvek inak, akýmkoľvek dopravcom, na svoje náklady.

reHračky môžete nakupovať na eshope reHracky.sk, alebo v regionálnych skupinkách a tiež u Karla https://www.odkarla.cz/rehracky

Veľmi pekne ďakujem všetkým, čo sa zapájate, pomáhate, fandíte ❤️ a ďakujem aj každému, kto ma začal podporovať finančne. Som za to veľmi vďačný a každá koruna sa rozhodne hodí a vykonáme za ňu mnoho prospešnej práce. Kto by tak chcel tiež učiniť, tak IBAN reHračkového účtu je CZ73 2010 0000 0025 0065 7999 (FIOBCZPPXXX)

Keď sa pozerám na tú mapku, dochádza mi, že tu budujeme niečo skvelého, čo má zmysel. ???? Radek Kilevník