Loading...

Impressum

Impressum

Majiteľ webu: Radek Kilevník
Adresa: Bělehradská 858/23, Praha, 120 00
E-mail: kilevnik.radek@gmail.com
Telefón: 737392402
IČO: 86888871
DIČ: CZ8212273245

Zodpovednosť za obsah

Obsah tohoto webu bol vytvorený s najvyššou starostlivosťou. Nepreberáme však žiadnu zodpovednosť za správnosť, úplnosť alebo aktuálnosť obsahu. Za obsah odkazov na externé weby, ktoré sú umiestnené na tejto stránke, nenesieme žiadnu zodpovednosť. Za obsah odkazovaných stránok zodpovedajú výhradne ich prevádzkovatelia.

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá. Všetky informácie o osobách, ktoré sú zhromaždené na tomto webu, sú spracované v súlade s platnými zákonmi o ochrane osobných údajov. Vaše osobné údaje budú použité iba pre účely, pre ktoré ste nám ich poskytli. Nie sú poskytované tretím stranám, pokiaľ k tomu nie je zákonná povinnosť alebo pokiaľ nebol váš výslovný súhlas.

Copyright

Všetok obsah tejto webovej stránky je chránený autorskými právami a je vlastníctvom majiteľa webu alebo iných tretích strán, ktoré poskytujú obsah na tejto stránke. Akékoľvek kopírovanie, distribúcia, úprava alebo iné využitie obsahu tejto stránky bez výslovného písomného súhlasu majiteľa webu alebo príslušného vlastníka autorských práv je zakázané.

Pokiaľ máte akékoľvek dotazy alebo pripomienky k tomuto impressum, neváhajte nás kontaktovať na vyššie uvedenej adrese, e-maile alebo telefónnom čísle.