Loading...

O nás a ako to funguje

O čom sú reHračky:

Chystáte sa pretriediť a vyhodiť hračky? Nevyhadzujte ich a pošlite ich nám. V rámci tohoto projektu, zhromažďujeme už nepotrebné hračky a ponúkame ich ďalším deťom za symbolickú cenu. Všetci tým získame. Hračky sú od toho, aby robili radosť deťom. Ako rodičia dobre vieme, ako nákladné je zaobstarať deťom hračky. Je celkom zbytočné, aby boli vždy nové. Vieme, koľko je medzi ľuďmi hračiek, s ktorými sa nikto nehrá. Ľudia, ktorý sa nám ozývajú, majú spoločné to, že chcú, aby hračky našli svoje deti, ktoré sa s nimi zase budú hrať. Venujte nám nevyužité hračky a nakúpte si reHračky. A tak stále dookola...

Ako sa zapojiť:

Zapojíte sa tým, že nám pošlete nevyužité hračky alebo tým že nakúpite reHračky. Berieme všetko čo sa týká detí :). Pošlite nám, čo uznáte za vhodné. My vyvinieme maximálne úsilie, aby sme pre veci od Vás našli dieťa. Môžu to teda byť aj hry, oblečenie, plyšáci atď. Ďakujeme, že sa chcete zapojiť, veľmi si to vážim.

Ako odoslať hračky, keď chcete aby sme poštovné zaplatili my:

Využívame spätný kód Packety. Hračky zabaľte do krabíc. Pozor, je tu limit maximálne 15 Kg na jednu krabicu + maximálne rozmery: 60 x 50 x 40 cm. Súčet troch strán max. 150 cm a dĺžka najdlhšej strany max. 120 cm. Krabicu odneste na akúkoľvek pobočku Packety a nahláste kód 91708906. A to je všetko, platiť nič nebudete a počet zásielok / krabíc nie je nijak obmedzený. Na krabice prosím viditeľne napíšte "reHračky".

Ako nám poslať hračky na Vaše náklady:

Hračky môžete aj bez predchádzajúcej dohody rovno akokoľvek poslať na adresu: Radek Kilevník reHračky, Kaprlov 113/2, Vamberk, 51754. Telefón pre doručenie je +420 737 392 402(na balík prosím viditeľne napíšte "reHračky").

Ďalšia možnosť, kam je možné doniesť hračky osobne alebo poslať na Slovenskú adresu:

Kde všade môžete aktuálne reHračky nakúpiť:

  • náš e-shop www.reHracky.sk
  • e-shop odKarla.cz
  • ďalšie možnosti usilovne chystáme, aby sme zvládli čo najviac nevyužitých hračiek opäť umiestniť k deťom

Ako spojiť objednávky a čo je Čakajúci balík:

Pokiaľ chcete spojiť objednávku, stačí pôvodnú objednávku neplatiť a do poznámky pri novej objednávke napísať že si prajete objednávky spojiť. Ja objednávky spojím a napíšem Vám novú, aktuálnu výzvu k platbe. Ponúkame tiež "čakajúce balíky" stačí do poznámky k objednávke napísať, že si prajete objednávku uložiť do čakajúceho balíka. Až budete chciet čakajúci balík so všetkými objednávkami odoslať, stačí nám napísať a pošleme Vám konečnú výzvy k platbe. Čakajúci balík je dotupný iba pre zákazníkov ktorý už majú u nás viac než 3 objednávky a čakajúci balík môže čakať maximálne týždeň (nemáme nafukovací sklad :)).

Kto stojí za projetom reHračky:

Som Radek Kilevník. Pätnásť rokov som sa venoval internetovým obchodom a mimo iné som vybudoval úspešný systém na prenájom eshopov. V roku 2022 som všetky firmy predal. Teraz sa venujem sebe a rodine (4 malé deti), pri tom hľadám čo ďalšieho užitočného by som robil a vybudoval. ReHračky sú úžasný projekt so silnou energiou, pretože dávajú zmysel stále väčšiemu množstvu ľudí. Veľmi ma baví reHračky rozvíjať a vidím v nich hlbší zmysel.

Sledujte môj reHračkový denníček a Facebook.

Aktuálna štruktúra reHračiek:

  • stredom reHračiek sa stal Vamberk, pretože tu žijem a mám tu pozemok, kam som sa uchýlil so základňou reHračiek (postavil som si tu kontajnerový sklad). Sem smerujú všetky hračky od darcov a ja tu hračky dôkladne triedim.
  • hračky triedime na použiteľné, drobné a nepoužiteľné. Nepoužiteľná hračka je taká, ktorá má nezvratné alebo neopravitelné nebezpečné poškodenie alebo je nevyčísliteľne, silno znečistená. Takáto hračka u nás svoju cestu končí a je ekologicky zlikvidovaná. Drobné hračky triedime podľa pohlavia detí pre ktoré sú najvhodnejšie a zostavujeme z nich napríklad Mystery boxy. Použiteľné hračky putujú na náš eshop www.reHračky.sk, alebo v ČR do regionálnych pobočiek (Tábor, Plzeň). Regionálne pobočky ponúkajú reHračky výhradne vo svojej Facebookovej skupine pod hlavičkou reHračiek. Ďalšie regionálne pobočky by som rád postupne budoval, pretože mi dávajú veľký zmysel. Ďalej dávame hračky zadarmo v podstate každému kto si požiada a jeho žiadosť pôsobí dôveryhodne. Napríklad sme venovali hračky ako výhry do súťaže, ktorá bola usporiadaná ku dňu detí v Hradci Králové. Hračky zadarmo u nás žiadajú takmer denne sociálne slabší rodičia, tým vyhoviem vždy.

Radek Kilevník

email: radek@rehracky.cz , telefón +420 737 392 402

Prečo využívať projekt reHračky:

  • ekologický prínos: uľavíme šialenej spotrebnej dobe, nie je dobré chrliť stále nové a nové výrobky
  • finančný prínos: uľavíte svojmu rozpočtu
  • výchovný prínos: naučíte deti aby vytipovali hračky s ktorými sa nehrajú a miesto nich si vybrali nové reHračky. Nie je nijak výchovné keď raz za rok hračky vytriedite, vyhodíte a deťom kupujeme stále nové
  • emočný prínos: reHračky môžete vďaka nízkej cene kupovať častejšie než klasické hračky a deti majú z hračiek prosto radosť .

Venujte nám nevyužité hračky a nakúpte si reHračky. A takto stále dookola... :)

Radek Kilevník,

email: radek@reHracky.cz, telefón +4211 737 392 402.

Facebook, Facebooková skupina, Youtube.