Loading...

Aktuálne informácie na September 2023

18.08.2023 22:45

Výpredaj skladu, opustenie skladu, nový provizórny sklad, neprerušenie príjmu hračiek.

Vážení napíšem tu v kocke čo sa bude diať v nasledujúcich dňoch a v mesiaci september. Bohužiaľ to dopadne tak, že eshop dočasne odstavíme a to vo štvrtok 24.08.2023. Posledná expedícia objednávok bude prebiehať v piatok 25.08.2023. V termíne 25 - 31.08. musím reHračky presťahovať. Urobím cez víkend výpredaj, aby som toho mal k prevozu čo najmenej, tak mi prosím pomôžte a adoptujte si reHračky. Presťahujem ich k sebe do Vamberka. Uložím všetko na svojom pozemku. Už som tu v meste využíval niekoľko skladov, mám tu dohodnutú adresu kam môžu hračky stále chodiť od darcov, v tomto nie je problém. Tiež na Vás chcem apelovať, posielajte hračky ďalej, mám ich kam dať a verím že na Vianoce ich bude treba veľa.

Pretože sa neosvedčil predaj za vyššiu cenu, nemôžeme si dovoliť prenajmúť niečo v Prahe. Pretože sme nezohnali miesto kde by nás nechali bivakovať zadarmo tak to inak nejde. Peniaze na kontajnerový vlastný sklad sa ešte nevybrali, ale ja verím že to dokážeme! Hračky budú bezpečne uskladnené, môžem ich triediť a všetko, ale nebudem schopný ich dávať na eshop a posielať. Čo ale pôjde, tak mám s pani Máriou aktuálne dohodnuté, že jej budú nejaké hračky chodiť odo mňa a že bude robiť zatiaľ aspoň aukcie na Facebooku a predávať aj niečo cez FB skupinu za fixnú cenu. Aby to aspoň trochu fungovalo.

 Maximálne do októbra chcem vyriešiť expedičný sklad z kontajnerov a na Vianočnú sezónu rozbehnúť zase eshop naplno!

Tak prosím ešte raz apelujem, posielajte hračky ďalej, budú sa hodiť mnohým ľuďom na Vianoce a ja nájdem cestu ako im ich prezentovať a dopraviť.

Tu je Donio https://www.donio.cz/vlastni-sklad-pro-rehracky, zdieľajte ten odkaz, kdekoľvek, komukoľvek, čiastka ktorú potrebujeme je pre niektorých ľudí celkom zanedbateľná, nikdy neviete.

Čo chcem hlavne sľúbiť, nebojte se že by som reHračky vzdal, to se nestane. Naďalej chcem:

- dávať ľuďom možnosť sa ľahko a zmysluplne zbaviť nevyužitých hračiek

- dávať ľuďom možnosť si za veľmi, veľmi dobrú cenu nakúpiť pre deti hračky. Za cenu nákladov, takú cenu ktorú každý, aj ten sociálne najslabší môže dať

- dávam ľuďom možnosť pomáhať planéte tým, že sa napríklad vyrobí o niečo menej zbytočných hračiek, keď spoločne nájdeme využitie tým existujúcim

- zmysluplne a ku prospechu všetkých, využiť to, čo som sa za svoj život naučil

Držím nám palce a vďaka všetkým, kto mi píšete úžasné príbehy a svoje osudy do správ, emailov a listov, vďaka že spolu tvoríme príbeh reHračiek.

RK