Loading...

Naše plány

Aktualizácia 10. september 2023. Túto stránku som spísal, aby som priblížil verejne svoje plány a vízie s projektom reHračky. Očakávam, že vďaka tomu sa ku mne pridajú ďalší kolegovia, pomocníci, investori, skrátka ľudia ktorí súznia s týmito mojimi víziami".

Rozbehnutie projektu reHraček je časovo aj finančne náročná vec. Dotujem to zo svojho a pomáhajú mi priatelia - prepožičaním skladovacieho priestoru, pomocou s fotením a vkladaním na eshop. Ale ani moje, ani ich sily nie sú nekonečné. Aby mohli reHračky naplniť svoj potenciál, potrebujem k tomu peniaze. Potrebujeme hlavne zaplatiť pracovné sily. Teraz sme v situácii, že dopyt po reHračkách veľmi prevyšuje to, ako rýchlo sme schopní nové reHračky spracovávať a uvádzať do predaja. Veľa hračiek nám prichádza, veľa hračiek sa predáva. Keby som mal čas a priestor k propagácii a posilneniu oboch týchto kanálov, boli by výsledky ešte mnohonásobne lepšie. Pozrite sa na náš Denníček, nech si urobíte predstavu o tom, ako sa reHračky vyvíjali.

V pláne mám:

  • nájsť nové umiestnenie minimálne 10 000 reHračkám mesačne. To je veľké množstvo hračiek a radosti z nich, čo myslíte? Teraz spracujeme a dodáme ľuďom priemerne 1500 reHračiek mesačne.
  • urobiť eshop pre Slovensko (už funguje), Maďarsko (už sa pripravuje) pre Nemecko a postupne pre ďalšie štáty Európy. Všade je situácia s hračkami podobná ako u nás. Mám predstavu že pri každej reHračke bude uvedené z ktorej zeme pochádza a tak si budú napríklad Maďari kupovať reHračky z Nemecka atď 

Aby som splnil vyššie uvedené plány, je aktuálna situácia nasledujúca: budujem kontajnerový sklad vo Vamberku na vlastnom pozemku, aby sme sa už nemuseli sťahovať. Tu vzniká niečo ako hlavný stan reHračiek :). Postupne v Čechách testujem pobočky reHračiek, formou regionálnych FB skupín. A mám ešte jedno eso v rukáve, o tom budem informovať v priebehu septembra/októbra.


Ako sa reHračky vyvíjali:

  • vo februári 2023 som zahájil prvú fázu. Oslovil som ľudí aby posielali nepotrebné hračky. Táto fáza dopadla na jednotku
  • začali sme robiť eshop a v marci 2023 sme ho spustili. Cieľom bolo otestovať či bude o reHračky záujem. Ten je obrovský, všetko čo pridáme na eshop, nám zákazníci kupujú doslova pod rukami
  • teraz nutne potrebujeme viac pracovnej sily aby sme väčším tempom pridávali tovar na eshop. Ako sa to postupne vyvíjalo je najlepšie spätne vidieť na mojom Facebooku alebo v našom denníčku.

Som Radek Kilevník. Pätnásť rokov som sa venoval internetovým obchodom a mimo iné som vybudoval úspešný systém na prenájom eshopov. V roku 2022 som všetky firmy predal. Teraz se venujem sebe a rodine (4 malé deti), pri tom hľadám čo ďalšie užitočné by som robil a vybudoval. ReHračky sú zaujímavý projekt, velmi ma bavia a vidím v ňom hlbší zmysel. 

Bez vás to nepôjde. Pomôžte reHračkám rásť: posielajte hračky, nakupujte reHračky alebo môžete pomôcť akoukoľvek čiastkou na transparentný účet CZ73 2010 0000 0025 0065 7999 (FIOBCZPPXXX) , Všetky peniaze investujem späť do rozvoja reHračiek. Všetkým kto sa akokoľvek zapájajú veľmi ďakuje, Radek Kilevník.

Naši firemní partneri, ktorý nám pomáhajú rásť:

---------------------------------------------------------------------

LED osvětlení se věnujeme od roku 2008 a proto nás už nic nepřekvapí. Vyzkoušejte si nás.

LED tech nás podporuje finančnými príspevkami

----------------------------------------------------------------------

Packeta nás podporuje špeciálnymi cenami poštovného len pre nás 

-----------------------------------------------------------------------

Zaujal Vás projekt reHračky? Kontaktujte ma na email radek@exit.cz alebo telefóne +420 737 392 402. Aj tá najlepšie myslená vec potrebuje pre svoje fungovanie energiu vo forme peňazí. Každé euro, každá koruna naviac, nám umožní rýchlejší rast a poskytovať kvalitnejšie služby. A samozrejme vo výsledku plniť našu úlohu - teda hľadať nevyužitým hračkám deti. Vopred všetkým veľmi ďakujem, kto sa akokoľvek zapojí.

Radek Kilevník

05.07.2023